Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Δραστηριότητες για νέους που ανεβάζουν την αδρεναλίνη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και για όσους νιώθουν νέοι!

Οι οικογενειακές διακοπές αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να έρθουν ξανά κοντά οι γονείς με τα αποστασιοποιημένα παιδιά τους, που βρίσκονται στη φάση της εφηβείας. Μέσα σε μερικές ημέρες διακοπών σε έναν ξεχωριστό προορισμό, μπορούν οι γονείς να καλλιεργήσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους και να τους χαρίσουν αναμνήσεις που θα τις θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Η ιστοσελίδα aluxurytravelblog.com προτείνει μερικές ιδέες για δραστηριότητες που απευθύνονται σε νέους… αλλά και σε όσους νιώθουν ακόμη νέοι ερχόμαστε να προσθέσουμε εμείς!

1. Canyoning… με άλλα λόγια αξέχαστες εμπειρίες με φόντο ένα φαράγγι



Το λεγόμενο «canyoning» περιλαμβάνει πεζοπορίες σε φαράγγια, χρήση καγιάκ και άλλες δραστηριότητες που θα σας φέρουν κοντά στη Φύση… και κοντά στα ενθουσιασμένα παιδιά σας.

2. Via ferrata… για να «χτίσετε» γερά μπράτσα



Οι «via ferratas», που δεν είναι άλλο από «σιδερένια μονοπάτια», αποτελούν αναρριχητικές διαδρομές σε απότομες πλαγιές, όπου έχουν τοποθετηθεί μεταλλικές σκάλες, μπάρες και σκοινιά.



3. Μια βραδιά σε ένα καταφύγιο



Φανταστείτε ένα μέρος όπου το κινητό δεν πιάνει σήμα, δεν υπάρχει τηλεόραση ή πρόσβαση στο διαδίκτυο, παρά μόνο τοπία μοναδικής ομορφιάς, άγρια φύση και η συντροφιά… των δικών σας –και άλλων- ανθρώπων. Ευκαιρία για κοινωνικοποίηση. Υπάρχει τίποτε καλύτερο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.