Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το πιο ματαιόδοξο ζευγάρι της Αμερικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για το πιο ματαιόδοξο ζευγάρι της Αμερικής, καθώς οι δυο τους έχουν μετατραπεί στο πιο εγωκεντρικό και «επικίνδυνο» δίδυμο του Λας Βέγκας. Ο λόγος για τους Μπεκ και Μισέλ Μίλερ η οποίοι έχουν τέτοια εμμονή με το εξωπραγματικό τους σώμα που δε διστάζουν να ξοδέψουν τρελά ποσά σε οργανικό φαγητό, αναβολικά και αισθητικές επεμβάσεις ώστε να διατηρήσουν αυτό που ίδιοι θεωρούν «ομορφιά».





Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012 σε ένα αγώνα bodybuilding, όταν η Μισέλ αγωνιζόταν και ο Μπεκ συνόδευε έναν φίλο του. Ξεκίνησαν να βγαίνουν, και όπως υποστηρίζει ο 27χρονος άντρας, θέλησε να μιμηθεί το lifestyle της αγαπημένης του και να αποκτήσει κι αυτός παρόμοιο σώμα ώστε να νιώθει καλά δίπλα της. Η Μισέλ εργαζόταν ως γυμνάστρια και είχε ήδη ένα γιο από προηγούμενή της σχέση.



«Αυτό που με τράβηξε ήταν το γυμνασμένο της κορμί», παραδέχεται ο Μπεκ και τονίζει πως της είναι ευγνώμων που εκείνη τον ώθησε στο συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Το ζευγάρι, έχει σε όλους τους τοίχους του σπιτιού του φωτογραφίες του, ενώ και οι δύο δηλώνουν εντυπωσιασμένοι και περήφανοι για τις αντιδράσεις του κόσμου μόλις τους αντικρίζουν. «Είμαστε το ομορφότερο ζευγάρι του κόσμου», λέει γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Μπεκ.



Σύμφωνα με τους ίδιους, ξοδεύουν 65.000 ευρώ ετησίως για τα συγκεκριμένα οργανικά, χωρίς γλουτένη φαγητά που καταναλώνουν, τα συμπληρώματα διατροφής και τα… μανικιούρ τους, με την Μισέλ να τονίζει τη σημασία των πλαστικών επεμβάσεων ώστε το σώμα να δείχνει πιο «σφιχτό».

«Χρειαζόμουν άμεσα επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννηση του παιδιού μου, γιατί οι μύες είχαν χαλαρώσει. Επιβάλλεται να επισκεφτείς το γιατρό σου αν θες να διατηρήσεις τέτοιο κορμί», δηλώνει και συνεχίζει: «Τρώμε σωστά και δεν ξεφεύγουμε ποτέ από το πρόγραμμά μας. Οτιδήποτε τρώμε είναι οργανικό, χωρίς γλουτένη και επιλέγουμε αυστηρά σάλτσες χωρίς ζάχαρη. Τρώμε έξι γεύματα την ημέρα, ζυγισμένα με μαθηματική ακρίβεια και γυμναζόμαστε πολύ».



Ο Μπεκ και η Μισέλ ξυπνούν καθημερινά στις 6 το πρωί έχοντας συμπληρώσει το λιγότερο 8 ώρες ύπνου κι αμέσως ξεκινούν τη γυμναστική. Δηλώνουν μάλιστα υπερήφανοι για την εικόνα που παρουσιάζουν και προτρέπουν τον κόσμο να τους μιμηθεί.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.