Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αυτό θα πει… πάγωσαν οι δρόμοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έσπασαν οι σωλήνες και έγιναν όλα πάγος.

Μια πόλη στην κεντρική Σιβηρία πάγωσε… για τα καλά, όταν οι υδροσωλήνες του κεντρικού δικτύου έσπασαν εν μέσω μιας παγωμένης καταιγίδας.

Όταν μετά το πέρας της κακοκαιρίας οι κάτοικοι της πόλης Dudinka βγήκαν από τα σπίτια τους, αντίκρισαν ένα –κυριολεκτικά- παγωμένο τοπίο.

Οι δρόμοι και τα αυτοκίνητα είχαν καλυφθεί μέχρι τη μέση με νερό, το οποίο είχε «κοκαλώσει» από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή. Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, που δημοσίευσε και τις παρακάτω φωτογραφίες, η θερμοκρασία στην πόλη Dudinka της Σιβηρίας, έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου.

Πρόκειται για μια μικρή πόλη 22.000 κατοίκων στην περιοχή Krasnoyarsk Krai, που βρίσκεται στη μέση της Σιβηρίας και συνορεύει με τον Αρκτικό Ωκεανό.

«Οποιοσδήποτε αναρωτιέται για το πόσο κρύο μπορεί να επικρατεί εδώ, δεν έχει παρά να δει αυτές τις φωτογραφίες» ανέφερε ο τοπικός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Eugene Gerasimov. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.