Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πιο πιθανό το φλερτ μέσω... Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γλώσσα του έρωτα στην ψηφιακή εποχή.

Η γλώσσα του έρωτα έχει αποκτήσει πολλά… ψηφιακά χαρακτηριστικά πια, μέσω γραπτών μηνυμάτων και διασυνδέσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά, έχει επηρεάσει και τον τρόπο που φλερτάρουν πια οι άνθρωποι.

Μια έρευνα που έγινε στη Μ. Βρετανία δείχνει, ότι πλέον είναι πιο πιθανό να κάνουμε «poke» σε κάποιον στο Facebook για να δείξουμε το ενδιαφέρον μας στο πρόσωπό τους, παρά να τους ζητήσουμε να βγούμε ραντεβού.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ίδια έρευνα, ο λόγος για τον οποίο παρατηρείται αυτή η τάση είναι ότι το 38% των ανθρώπων ντρέπεται να μιλήσει με κάποιον που τους αρέσει πρόσωπο με πρόσωπο.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 ενήλικες Βρετανοί.

Σχεδόν ένας στους πέντε ανέφερε ότι χρησιμοποιεί κυρίως μηνύματα μέσω Facebook, ενώ για άλλους ένα τηλεφώνημα ή ένα γραπτό μήνυμα είναι πιο «ευθύ» από μια συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, ενώ το 50% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι νιώθουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να ζητήσουν από κάποιον να βγει ένα ραντεβού μαζί τους, το ένα τρίτο παραδέχτηκε ότι ντρέπεται ή ότι νιώθει μεγάλη νευρικότητα για να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει με «το πρόσωπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.