Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Βασικά συστατικά για τέλειο σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πέντε συμβουλές για να… απογειώσετε την ερωτική σας ζωή.

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην απλά ικανοποιητική ερωτική ζωή των περισσότερων κοινών θνητών και στην θεϊκή αισθησιακή εμπειρία που μοιράζονται κάποια ζευγάρια; Όχι, η απάντηση δεν έχει καμιά σχέση με τις τεχνικές ή το πλούσιο σεξουαλικό βιογραφικό των δύο εραστών...

Το μυστικό του πραγματικά καλού σεξ κρύβεται στην ανάμιξη πέντε απλών βασικών συστατικών που κάνουν τη συνταγή να πετυχαίνει πάντα και παντού.

1. Προτεραιότητα: Μια ευτυχισμένη σχέση απαιτεί την ύπαρξη στενής σωματικής επαφής. Φρόντισε λοιπόν να βρίσκεις συχνά χρόνο για να μένετε μόνοι οι δυο σας –π.χ. 2-3 ώρες, 2-3 φορές την εβδομάδα- χωρίς άλλους περισπασμούς.

2. Παιχνιδιάρικη διάθεση: Κατά τη διάρκεια μιας σταθερής μακροχρόνιας σχέσης το σεξ έχει ως κύριο στόχο τη διασκέδαση –αντίθετα με το σεξ για αναπαραγωγή που συνήθως περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του ζευγαριού. Για να το θέσουμε αλλιώς, το ερωτικό παιχνίδι είναι κάτι σαν την "ώρα του παιδιού" αλλά για ενήλικες. Δεν χρειάζεται να το βλέπεις σαν υπερπαραγωγή κάθε φορά με περίπλοκο σενάριο, συγκεκριμένους ρόλους, ειδικά εφέ και περίτεχνα κοστούμια. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί: πειράγματα, γαργαλήματα, γέλια, όλα επιτρέπονται εφόσον σας διασκεδάζουν.

3. Αμοιβαία απόλαυση: Δώσε βάση στη σωματική ικανοποίηση και τη συναισθηματική οικειότητα, χωρίς να σκέφτεσαι τον οργασμό. Ο οργασμός είναι το κερασάκι στην τούρτα, αυτό που μετράει όμως στον τελικό απολογισμό είναι η συνολική αισθησιακή εμπειρία που μοιράζεσαι με τον σύντροφο σου.

4. Προσωπική φροντίδα: Η ερωτική διάθεση εκδηλώνεται πιο εύκολα όταν νιώθουμε καλά γενικότερα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αφιερώνεις κάποιο χρόνο στον εαυτό σου ώστε να χαλαρώνεις και να ξυπνάς τις αισθήσεις σου. Η σωματική άσκηση που σου αρέσει, η περιποίηση στο κομμωτήριο, μια μάσκα προσώπου, ένα καινούργιο άρωμα και τα όμορφα εσώρουχα ενισχύουν αυτή την προσπάθεια και αποδίδουν μακροχρόνια και στο κρεβάτι. Το ίδιο ισχύει και για οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις επιθυμητή και σέξι.

5. Συντροφικότητα: Όλες οι σχετικές έρευνες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το καλό σεξ είναι ευθέως ανάλογο με τον στενό συναισθηματικό δεσμό των δύο συντρόφων. Δηλαδή, όσο πιο κοντά νιώθουμε με τον αγαπημένο μας κι εκείνος μαζί μας, τόσο καλύτερο γίνεται το σεξ. Ωστόσο, ο συναισθηματικός δεσμός δεν καλλιεργείται μόνο μέσα στην κρεβατοκάμαρα καθώς αναπτύσσεται και ριζώνει βαθιά μέσα από τις κοινές δραστηριότητες που μας ενώνουν και μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε μια ομάδα με το ταίρι μας. Το τι θα κάνετε συγκεκριμένα δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε πράγματα μαζί που σας δίνουν χαρά. Κάποιο χόμπι, ένα σπορ, κοινοί φίλοι, ακόμη και οι δουλειές του σπιτιού που μπορεί να μοιράζεστε, όλα μπορούν συμβάλλουν σ' αυτό.


Πηγή: http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.