Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Όταν οι σταρ πρωταγωνιστούσαν σε ακατάλληλες ταινίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από την ερωτική βιομηχανία στον κινηματογράφο.

Η καριέρα και η δόξα δεν προκύπτουν ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη. Σήμερα τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως πιο εύκολα λόγω του διαδικτύου και της τηλεόρασης, πολλοί όμως ηθοποιοί της μεγάλης οθόνης πριν γίνουν «ονόματα» στη βιομηχανία του θεάματος, χρειάστηκε να κάνουν και κάποιες «θυσίες» για να… σπρώξουν λίγο την καριέρα τους.

Τα πρόσωπα που ακολουθούν έκαναν ένα πέρασμα από τη βιομηχανία του πορνό. Άλλοι για μικρό κι άλλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πριν η καριέρα τους αλλά και τα κασέ τους εκτοξευτούν, το όνομά τους φιγουράρισε σε τίτλους περιοδικών και ταινιών με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.

Δείτε μερικά από τα διάσημα αστέρια που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους από ταινίες πορνό.

Cameron Diaz



Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το 1992, δύο χρόνια πριν κάνει το ντεμπούτο της στην επιτυχημένη ταινία «Η Μάσκα», είχε γυρίσει ένα softcore περίεργο φιλμ, το οποίο έμεινε κρυφό για πολλά χρόνια.

Matt Leblanc



Ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» πληρωνόταν περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο. Πριν όμως … ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας στην ερωτική σειρά «Red Shoe Diaries».

David Duchovny



Πριν τα X-Files και το Californication, υπήρξε μέλος του καστ της σοφτ πορνό σειράς «Red Shoe Diaries». Όπως έχει δηλώσει άλλωστε ο ίδιος, έχει περάσει από κλινική απεξάρτησης από το σεξ.

Arnold Schwarzenegger



Πριν τον «Εξολοθρευτή», ο Arnie φημολογείται ότι ήταν μοντέλο για γκέι περιοδικά.

Helen Mirren



Η ηθοποιός των Όσκαρ έκανε μερικά περάσματα σε πορνοταινίες σε μικρή ηλικία. Μία από αυτές λέγεται ότι ήταν η αμφιλεγόμενο ταινία «Καλιγούλας».

Sasha Grey



Μπήκε στο πορνό στα 18 της και βγήκε... σε σύνταξη στα 21 της. Ασχολήθηκε με τη μουσική και τις ταινίες και τώρα δηλώνει συγγραφέας.

Jackie Chan



Ο Jackie Chan δεν έπαιζε ανέκαθεν ξύλο.Το 1975 πρωταγωνίστησε στην ταινία «All in the family» όπου υποδυόταν έναν οδηγό λεωφορείου που είχε ερωτική σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα. «Έπρεπε να κάνω τα πάντα για τα προς το ζην», είχε πει ο ίδιος.

Marilyn Monroe



Είναι ίσως η μεγαλύτερη σταρ όλων των εποχών και το υπέρτατο sex symbol. Πριν όμως κυριεύσει το Χόλιγουντ και τις καρδιές εκατομμυρίων ανδρών είχε διαπρέψει ως μοντέλο σε πορνό φωτογραφίσεις και ταινίες.Το 1949 έκανε γυμνή φωτογράφηση για μόλις 50 δολάρια. Μετά από τέσσερα χρόνια έκανε ακόμη μια αισθησιακή φωτογράφηση για το Playboy.

Sylvester Stalone



Πριν τον Ρόκι και τον Ράμπο, ο Sylvester Stalone είχε πρωταγωνιστήσει στην αισθησιακού περιεχομένου ταινία «Party at Kitty and Stud’s», το 1970. Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.