Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο πιγκουίνος-εισβολέας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άφησε τη φωλιά του και πήγε… βόλτα σε ξενοδοχείο - Δείτε το βίντεο.

Είναι μια από τις «ατραξιόν» της περιοχής. Όπως λένε οι άνθρωποι που κατοικούν στο μέρος, οι πιγκουίνοι εμφανίζονται συχνά πυκνά και απολαμβάνουν να τους παρατηρούν. Ένας από αυτούς μάλιστα, έκανε επίσκεψη στο ξενοδοχείο της περιοχής.

Σε ξενοδοχείο κοντά στο Κέιπτάουν της Νότιας Αφρικής έκανε την εμφάνιση του ένας πιγκουίνος. Ο συγκεκριμένος «εισέβαλε» μέσα και αφού είδε τους ανθρώπους άρχισε να κάνει βόλτες. Οι ιδιοκτήτες του μέρους, όντας εξοικειωμένοι με τα συγκεκριμένα ζωάκια δεν παραξενεύτηκαν, όσοι διέμεναν εκεί όμως εξεπλάγησαν και κάποιοι τρόμαξαν κιόλας. Μάλιστα, ένας πήρε και μια σκούπα, όχι για… σκουπίσει τον πιγκουίνο, αλλά για να τον βοηθήσει να βρει την έξοδο. Όπως εξήγησε οι πιγκουίνοι αποπροσανατολίζονται εύκολα σε μέρη που δε γνωρίζουν και όταν μπουν μέσα είναι πια δύσκολο να βρουν την έξοδο.

Ο συγκεκριμένος, το είδος του είναι γνωστό ως πιγκουίνος Jackass, έτρεξε γύρω γύρω στο σαλόνι του ξενοδοχείου και αφού πέρασε και σε άλλες αίθουσες, επέστρεψε στην αρχική. «Επιθεώρησε» όλο το μέρος, όπως έλεγαν γελαστοί οι παρευρισκόμενοι, και αποφάσισε ότι ήταν στιγμή να αποχωρήσει και να γυρίσει στη φωλιά του, η οποία βρισκόταν περί τα 70 μέτρα μακριά.

Πάντως είναι απολαυστικός. Δείτε τον:




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.