Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΚ: Σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την επίθεση περίπου τριάντα άγριων σκυλιών δέχτηκε ένας ηλικιωμένος άντρας την ώρα που περπατούσε αμέριμνος στο Κόδρα στη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.



Τα ζώα είχαν ξεφύγει από τις πρόχειρες εγκαταστάσεις φιλόζωων, που λειτουργούν παράνομα στο πρώην στρατόπεδο, με την ανοχή του Δήμου Καλαμαριάς και του ΣΥΠΑΖΑΘ.

Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους κι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άντρα. Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού είχε χάσει πολύ αίμα από τα δαγκώματα των άγριων σκυλιών.

Στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, ο 75χρονος περπατούσε δίπλα ακριβώς από τον χώρο όπου φιλόζωοι κρατούν και περιθάλπουν περισσότερα από 40 σκυλιά, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής.

Ο ηλικιωμένος δεν αντιλήφθηκε ότι δεκάδες σκυλιά βρίσκονταν διάσπαρτα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου. «Ξαφνικά είδαμε από μακριά να τον κυκλώνουν καμιά 30αρια σκυλιά» λέει ένας κάτοικος της περιοχής. «Εμείς βρισκόμασταν πίσω από το κλιμάκιο του ΝΑΤΟ, καμιά 500αριά μέτρα μακριά. Βλέπουμε τα σκυλιά να ορμάνε στο άνθρωπο και να τον ρίχνουν κάτω. Αμέσως μπήκαμε στα αυτοκίνητα και τρέξαμε προς το μέρος του».

Οι δύο άνδρες, κατάφεραν με τα αυτοκίνητα να διώξουν τα σκυλιά και να σώσουν τον άτυχο ηλικιωμένο από τα δόντια της άγριας αγέλης. Ωστόσο ο 75χρονος είχε δεχθεί πολλές δαγκωνιές σε όλο του το σώμα και αιμορραγούσε.

«Το αίμα έτρεχε ποτάμι. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία, αλλά το αίμα δεν σταματούσε. Ξαφνικά τον είδαμε τον άνθρωπο να χάνει τις αισθήσεις του, προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε» λέει ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε το βίντεο-Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.