Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πήγε να τον φάει το ανακόντα, αλλά φώναζε... βοήθεια - Η στιγμή της επίθεση του ανακόντα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο παράτολμος κινηματογραφιστής του Discovery Channel είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές του ότι θα φαγωθεί από ένα ανακόντα για να ζήσει κι αυτή την εμπειρία και να έχει ιδία γνώση πως νιώθει το θήραμα του γιγαντιαίου φιδιού.

Στο επεισόδιο που μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι το βράδυ της Κυριακής, ο Πολ Ροζόλι, φόρεσε την ειδική στολή που είχε σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη εμπειρία και μόλις οι συνεργάτες του εντόπισαν το επτά μέτρων ανακόντα εμφανίστηκε μπροστά του και περίμενε να φαγωθεί.

Το ερπετό μόλις τον αντιλήφθηκε τον πλησίασε για να τον φάει. Ο Ροζάλι ένιωσε τα κόκαλα του χεριού του να συνθλίβονται αφού το ανακόντα πριν καταπιεί τα μεγάλα συνήθως θηράματά του, τα σφίγγει με το σώμα του. Λίγο πριν τον καταπιεί ολόκληρο, ο Ροζάλι άρχισε να ζητά βοήθεια και οι συνεργάτες του τον έσωσαν.

Οι τηλεθεατές απογοητεύτηκαν καθώς ο κινηματογραφιστής είχε αφήσει να εννοηθεί στα τρέιλερ που παρουσίαζε ότι τελικά είχε αφεθεί να φαγωθεί από το ανακόντα και είχε επιβιώσει.

Το μόνο που συνέβη όμως είναι μερικές γρατζουνιές στο χέρι του.

Δείτε το βίντεο.




-------------

Ο 27χρονος Πολ Ροζόλι απογοήτευσε τους τηλεθεατές του επειδή πριν τον καταπιεί το φίδι στην εκπομπή Eaten Alive, όπως τους είχε υποσχεθεί, ζήτησε βοήθεια όταν ένιωσε να υποφέρει από το ασφυκτικό «αγκάλιασμα» του ανακόντα.

«Να έρθει κάποιος» άρχισε να καλεί σε βοήθεια κάποιον από τη 10μελή ομάδα του όταν το 7 μέτρων ανακόντα άρχισε να συνθλίβει τα κόκαλα του χεριού του.

Το βίντεο μεταδόθηκε από το Discovery Channel την Κυριακή το βράδυ.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.