Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Νεκρός οπαδός της Λανούς μετά από συμπλοκή χούλιγκανς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νεκρός έπεσε ένας οπαδός της Λανούς μετά από συμπλοκή μεταξύ χούλιγκανς στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ο barra brava, όπως αποκαλούνται οι βίαιοι, οργανωμένοι οπαδοί ομάδων ποδοσφαίρου στην Αργεντινή, έχασε τη ζωή του χθες το πρωί σε συγκρούσεις ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες χούλιγκαν σε μια συνοικία του Μπουένος Άιρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.



Πρόκειται για τον 16ο θάνατο φέτος στην Αργεντινή σε βίαια επεισόδια μεταξύ οργανωμένων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση Salvemos al Fútbol («Ας Σώσουμε το Ποδόσφαιρο»).

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία που διαπράχθηκε χθες, διευκρίνισε η αστυνομία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε αντίπαλες οργανώσεις οπαδών, ακόμη και του ίδιου συλλόγου, έχουν πλέον γίνει συχνές στην Αργεντινή. Τον περασμένο Μάιο, σε συγκρούσεις ανάμεσα σε «μπαραμπράβας» της Λανούς είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας.

Οι οργανώσεις των οπαδών διεκδικούν το δικαίωμα να μεταπωλούν εισιτήρια ή ακόμη και να ελέγχουν τους χώρους στάθμευσης έξω από ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Το Νοέμβριο, δύο μπαραμπράβας είχαν χάσει τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.