Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πίνοντας -λίγο- στη δουλειά, σας κάνει πιο δημιουργικούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η έρευνα που «σηκώνει» λίγο αλκοόλ.

Οι περισσότερες εταιρείες δεν ανέχονται το αλκοόλ στην εργασία, αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν! Όπως αποδεικνύεται, λίγο αλκοόλ μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τη δημιουργική σκέψη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, ανακάλυψαν ότι ένα ορισμένο επίπεδο μέθης μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τις δημιουργικές ιδέες που θα ρέουν σαφώς πιο εύκολα.

Στη μελέτη, οι συμμετέχοντες των οποίων το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα τους ήταν ελαφρώς κάτω από 08%, είχαν καλύτερες επιδόσεις σε ένα δημιουργικό έργο από ό, τι οι νηφάλιοι συνάδελφοί τους. (Η πρώτη ομάδα ωστόσο, δεν είχε καλή απόδοση όταν τους ανατέθηκαν καθήκοντα που απαιτούνταν να έχουν καλή μνήμη).

Οι ερευνητές καθόρισαν ότι η δημιουργική φάση ενός ατόμου επιτυγχάνεται όταν το άτομο «χτυπά» ένα ποσοστό 0,075% αλκοόλ. Φυσικά τα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα, διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Τη λύση δίνει η μπύρα «The Problem Solver» για όσους θέλουν να ελέγχουν τα ποσοστά και να βρουν τη σωστή ποσότητα που θα βγάλει την δημιουργικότητα τους.

Το μπουκάλι της μπύρας, διαθέτει μια κλίμακα που ο χρήστης θα έχει ως «μπούσουλα» για μια πιο σοφή και κυρίως πιο δημιουργική οινοποσία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.