Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Νεκρός διαιτητής του κρίκετ από μπαλάκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγικό θάνατο βρήκε στο Ισραήλ ένας διαιτητής του κρίκετ, όταν το μπαλάκι τον χτύπησε στο στήθος!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Αυστραλού παίκτη, Φίλιπ Χιουζ, ο οποίος εξέπνευσε πριν από λίγες ημέρες, όταν το μπαλάκι τον χτύπησε στον λαιμό.



Ο 58χρονος ήταν διαιτητής σε έναν ερασιτεχνικό αγώνα, που διεξήχθη στο Ben Gurion Park του Ashdod. Σύμφωνα με την ενημέρωση του νοσηλευτικού προσωπικού, οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή μετά το χτύπημα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Barzilai, όπου και εξέπνευσε.

Νωρίτερα, οι παίκτες βλέποντάς τον να πέφτει στο έδαφος, προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, παίρνοντας τηλεφωνικές οδηγίες. Όλα αυτά συνέβησαν στο δεκάλεπτο που μεσολάβησε μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο αρχιδιαιτητής, Κόμπι Βάις, είπε: "Οταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο τον είδα αναίσθητο. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί μου είπαν ότι τον χτύπησε το μπαλάκι και αμέσως κατέρρευσε. Ξεκινήσαμε αμέσως τις διαδικασίες ανάνηψης. Οταν ο παλμός του επέστρεψε και σταθεροποιήθηκε λίγο, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο". Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Το κρίκετ δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές άθλημα στο Ισραήλ, παρότι υπάρχει ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν παίκτες από την Ινδία, την Ν. Αφρική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.