Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σκάνδαλο με τον «Γουίνι το αρκουδάκι» στην Πολωνία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορήθηκε για «διφορούμενη σεξουαλικότητα».

Το διάσημο αρκουδάκι που ακούει στο όνομα Γουίνι, ένα από τα πιο πετυχημένα κινούμενα σχέδια για παιδιά της Disney, των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για ένα αρκουδάκι που του αρέσει το μέλι, είναι παθιασμένο με την ποίηση και χαρακτηρίζεται από το… ντύσιμό του, που αποτελείται μόνο από ένα μπλουζάκι.

Αυτό είναι που αναστάτωσε μια πόλη στην Πολωνία, που έψαχνε τη μασκότ για τον παιδικό σταθμό και μεταξύ των υποψήφιων υπήρχε το αγαπημένο αρκουδάκι των παιδιών με την κόκκινη μπλούζα.



Το γεγονός ότι δεν φοράει παντελόνι αλλά και η «διφορούμενη σεξουαλικότητά του» αφού δεν φαίνονται τα γεννητικά του όργανα, ήταν το «κόκκινο πανί» που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης «Tuszyn» που έκανε λόγο για σκάνδαλο και απαγόρευσε τον Γουίνι από τις υποψήφιες μασκότ!

Η τελική απόφαση ανέφερε πως πρόκειται για «ερμαφρόδιτο» πλάσμα κάτι που δεν έπρεπε να παρουσιαστεί στα παιδιά της πόλης με τη μορφή της μασκότ του παιδικού σταθμού.

Στην Πολωνική παράδοση, η αρκούδα παρουσιάζεται ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια, αποφάνθηκε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση που καταγράφηκε κρυφά, από ένα δημοσιογράφο και δόθηκε στον Τύπο, κάνοντας την Tuszyn διάσημη όχι μόνο στην Πολωνία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο…

Σε ειρωνική απάντηση για το «σκάνδαλο» ο Brian Bowman, δήμαρχος της πόλης Winnipeg (την πατρίδα του Γουίνι) ανέφερε πως: «Πολλοί από τους ήρωες της Disney δεν φοράνε παντελόνι και δεν δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα, μήπως θα πρέπει να καταργήσουμε και τον Ντόναλντ Ντακ;».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.