Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πώς οι φίλοι σας επηρεάζουν τη σεξουαλική σας ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όσες γυναίκες έχουν πιο πολλούς άντρες φίλους, κάνουν περισσότερο σεξ.

Οι γυναίκες που έχουν περισσότερους άντρες φίλους και συναδέλφους και θεωρούνται πιο ελκυστικές από τους άλλους άντρες, κάνουν περισσότερο σεξ με τους συντρόφους τους.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους οποίους το «κλειδί» πίσω από την ανακάλυψη αυτή κρύβεται στη σεξουαλική αντιπαλότητα.

Στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 400 άντρες, οι οποίοι είχαν μακροχρόνιες σχέσεις.

«Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει, ότι οι άντρες έλκονται σεξουαλικά, όταν εκτιμούν ότι η σύντροφός τους έχει περισσότερες πιθανότητες να απιστήσει» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, Michael Pham, από το πανεπιστήμιο του Oakland, μιλώντας στην ιστοσελίδα fusion.net

«Αυτό δε σημαίνει ότι οι άντρες θέλουν οι σύντροφοί τους να τους απατήσουν. Αντίθετα, σημαίνει ότι αν εκτιμούν ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να απιστήσουν, τότε –υποσυνείδητα- θέλουν να κάνουν πιο πολύ σεξ μαζί της, για να έχουν καλύτερες πιθανότητες στον ανταγωνισμό σπέρματος» εξήγησε ο ερευνητής.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν, ότι η συμπεριφορά αυτή έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση και οι άντρες δεν αντιλαμβάνονται το φαινόμενο αυτό ή τι κάνουν.

Παρόμοιες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα είδη ζώων, από ποντίκια, μέχρι πτηνά κι έντομα.

«Τα ευρήματα υποδηλώνουν, ότι οι άντρες των οποίων οι σύντροφοι έχουν περισσότερους άντρες συναδέλφους και φίλους –κατά συνέπεια πιθανούς σεξουαλικούς αντιπάλους- ζευγαρώνουν πιο συχνά, αλλά μόνο όταν θεωρούν ότι η σύντροφός τους είναι ιδιαίτερα ελκυστική, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις άλλων ανδρών» γράφουν οι ερευνητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.