Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παιδιά βρήκαν στην άμμο πτώμα βρέφους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο παιδιά που έπαιζαν σε παραλία του Σίδνεϊ, ανακάλυψαν σήμερα το πτώμα ενός βρέφους θαμμένο στην άμμο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δύο αγοράκια, ηλικίας έξι και επτά ετών, έσκαβαν στην άμμο, όταν έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη σε ακτή του ανατολικού προαστίου του Σίδνεϊ, Μαρούμπα. "Παιδιά έπαιζαν στη νότια πλευρά της Νότιας Ακτής, όταν βρήκαν το νεκρό βρέφος μέσα στην άμμο", ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η ηλικία και το φύλο του παιδιού δεν έχουν ακόμη διαπιστωθεί, λόγω της αποσύνθεσης του πτώματος, στο οποίο θα γίνει νεκροψία.

"Τα δύο παιδιά ειδοποίησαν τον πατέρα τους, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία", δήλωσε ο επιθεωρητής Αντριου Χόλαντ που εξήγησε ότι πρόκειται για "πολύ μικρό" μωρό που ήταν γυμνό και θαμμένο στην άμμο σε βάθος 30 εκατοστών, κοντά σε αμμόλοφους.

Οι αστυνομικοί ελέγχουν τα μητρώα μαιευτηρίων, για να βρουν τους γονείς του βρέφους. Ερευνητές, επίσης, έχουν ζητήσει τη συνεργασία της υπηρεσίας εξαφανισμένων προσώπων.

Η συγκεκριμένη ακτή είναι απομονωμένη, αλλά ναυαγοσώστες, πραγματοποιούν συχνά περιπολίες εκεί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Την περασμένη Κυριακή, ένα νεογέννητο είχε βρεθεί ζωντανό κοντά στο Σίδνεϊ από ποδηλάτες μέσα σε αποστραγγιστικό αυλάκι όπου είχε μείνει πέντε ημέρες. Στη μητέρα του απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.