Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ξανά στον αέρα η ιστοσελίδα του Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, η επίσημη ιστοσελίδα του Γερμανού θρύλου της Φόρμουλα Ένα, θα τεθεί πάλι σε λειτουργία από αύριο Πέμπτη. Μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο «Σούμι» τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σαμπίν Κεμ είχε προχωρήσει στην αδρανοποίηση του site.



Αύριο, όμως, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του Σουμάχερ και η ιστοσελίδα θα επαναλειτουργήσει προκειμένου οι θαυμαστές να αφήσουν τα μηνύματά τους. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν ιστορίες από την καριέρα του και να δουν πολλές φωτογραφίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κεμ:

«Η 13η του Νοέμβρη του 1994, είναι μια ξεχωριστή μέρα στην αθλητική ζωή του Michael Schumacher – ο οποίος πριν από 20 χρόνια έγινε ο πρώτος Γερμανός που κέρδισε ποτέ τον Παγκόσμιο τίτλο του Πρωταθλήματος οδηγών της Formula 1, τον πρώτο από τους επτά τίτλους του.

Για να επισημάνουμε την 20η επέτειο από τον πρώτο τίτλο του, θα ενεργοποιήσουμε ξανά την επίσημη ιστοσελίδα του Michael. Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να δώσουμε στους πολλούς οπαδούς του από όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπαράσταση παραμένει αδιάσπαστη μετά το ατύχημά του, ένα σπίτι.

Η πρόσφατα σχεδιασμένη σελίδα, διαθέτει πολλές εικόνες και ιστορίες από την απαράμιλλη καριέρα του Michael, όλους τους αγώνες, τα στατιστικά και τα γεγονότα. Υπάρχει επίσης μια περιοχή για τους οπαδούς, όπου θα μπορούν να στείλουν τα μηνύματά τους μέσω twitter.

Το www.michael-schumacher.de θα είναι διαθέσιμο από την Πέμπτη 13η Νοέμβρη και ώρα 10 το πρωί».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.