Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μητσοτάκης για απολύσεις και «μεταρρυθμιστική κόπωση»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχουν ποσοτικοί στόχοι απολύσεων για το 2015 έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έκανε λόγο και για μεταρρυθμιστική κόπωση, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο MEGA.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η αξιολόγηση δεν συνδέεται με απολύσεις. «Ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε άλλους ποσοτικούς στόχους απολύσεων είναι, επειδή έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρύθμισης του δημοσίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η διαδικασία της διαθεσιμότητας - κινητικότητας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. «Υπάρχουν κάποιες τελευταίες ομάδες οι οποίες ακόμα αξιολογούνται από τον ΑΣΕΠ. Η διαδικασία του ελέγχου των μετατροπών των συμβάσεων και των πλαστών είναι μία συνεχής διαδικασία», διευκρίνισε.

Αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε ότι οι σωστές μεταρρυθμίσεις φέρνουν ψήφους, δεν διώχνουν. Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης είπε, μεταξύ άλλων ότι δεν έχουν εξηγηθεί επαρκώς στους πολίτες, γιατί οι μεταρρυθμίσεις είναι προς όφελός τους.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:








Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.