Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το πιο απίστευτα τρομακτικό διαδραστικό παιχνίδι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπάρχει λίστα αναμονής 24.000 ατόμων που θέλουν να επισκεφτούν το στοιχειωμένο σπίτι.

Το McKamey Manor, στο Σαν Αντόνιο στη Καλιφόρνια μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο επισκέπτες τη φορά, με τους υποψηφίους να ελέγχονται πρώτα από τον ιδρυτή, Russ McKamey... Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ολοκληρώσει τη ξενάγηση του σπιτιού…

Αν ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο, τότε θα καταλάβετε πως πρόκειται για ένα από το πιο στοιχειωμένα σπίτια στον κόσμο-αυτό πιστεύεται άλλωστε- με μια λίστα αναμονής από περισσότερα από 24.000 άτομα.



Μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία που οι τρομαγμένοι επισκέπτες του, αναφέρουν ότι είναι σαν να λαμβάνουν μέρος σε πραγματική ταινία τρόμου: η όλη ξενάγηση κινηματογραφείται, το θέμα αλλάζει κάθε χρόνο και οι συμμετέχοντες είναι δεμένοι, βάζουν τα κεφάλια τους μέσα σε κλουβιά με φίδια, τρώνε χαλασμένα αυγά και φιμώνονται.

Η ανατριχιαστική αυτή εμπειρία είναι δωρεάν και προέκυψε από μια ιδέα του McKamey πριν από 14 χρόνια. Ο ίδιος, μεγάλος θαυμαστής των ταινιών τρόμου όπως ο δολοφόνος με το πριόνι και Ψυχώ, λέει ότι η εμπειρία κάνει μεγάλους άνδρες να κλαίνε – ενώ κάθε επισκέπτης πρέπει να υπογράψει μια αίτηση πριν προχωρήσει στο στοιχειωμένο στέκι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.