Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Παρίσι: Την έδιωξαν από την όπερα λόγω νικάμπ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την πόρτα της εξόδου από την Όπερα στο Παρίσι είδε μία γυναίκα. Και ο λόγος ήταν ότι εμφανίστηκε στην αίθουσα με νικάμπ. Η ταυτότητα και τα στοιχεία της δεν έγιναν γνωστά, παρά μόνο ότι η καταγωγή της ήταν από κάποια χώρα του Περσικού Κόλπου.

Η γυναίκα, λοιπόν, μαζί με έναν φίλο της βρέθηκαν στην Όπερα και θέλησαν να παρακολουθήσουν την παράταση «La Traviata». Έκατσαν στη δεύτερη θέση και η παράσταση ξεκίνησε κανονικά.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ένας από τους συντελεστές της παράτασης την είδε και εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο. Κάποιοι απείλησαν να μην εμφανιστούν καν στην σκηνή, αν η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έβγαζε το νικάμπ. Έτσι οι υπεύθυνοι της Όπερας την προσέγγισαν και της ζήτησαν να το βγάλει. Η ίδια δεν το έκανε και τότε της ζήτησαν να βγει από την αίθουσα, όπως και έγινε.

Στη Γαλλία η μαντίλα και το νικάμπ απαγορεύονται δια νόμου από το 2011 και συνήθως οι «παραβάτες» τιμωρούνται με πρόστιμο. Αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό που οδηγήθηκε στα άκρα με αποτέλεσμα να έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Παρίσι.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.