Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Σοκάρει ο 68χρονος που ασελγούσε σε ανήλικους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας όταν άκουσαν την προανακριτική απολογία του 68χρονου επαίτη με το μπλουζάκι, τον οποίο συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών από τη Ρουμανία (ηλικίας 13 και 15 ετών) στην περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso" ο 68χρονος αποποιήθηκε την ευθύνη και φέρεται ότι κατηγόρησε τα ίδια τα θύματά του. Με απίστευτη κυνικότητα ο 68χρονος, απατώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, είπε ότι δεν παρέσυρε τα ανήλικα αγόρια για να χορτάσει τις αρρωστημένες ορέξεις του και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τα ίδια επιζητούσαν τη σεξουαλική επαφή μαζί του.

"Αυτά έρχονταν στο σπίτι μου και έπαιρναν το χαρτζιλίκι τους. Εγώ δεν τους έκανα τίποτα, τα παιδιά ήθελαν" ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso" ο 68χρονος αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς που εξοργίστηκαν από τη στάση του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν την βεβαιότητα πως η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και ότι ο 68χρονος, που τριγυρνούσε σε κεντρικά σημεία του Πειραιά με το μπουζούκι του, έχει ασελγήσει σε βάρος περισσότερων παιδιών.

Για τον λόγο αυτό είναι πιθανό τις αμέσως επόμενες ημέρες να δώσει εντολή ο εισαγγελέας να βγουν στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του, ώστε να αναγνωριστεί και από τυχόν άλλα θύματά του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.