Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό θα πει… αστραφτερό αυτοκίνητο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έτσι κυκλοφορεί νεαρή φοιτήτρια από τη Ρωσία στο Λονδίνο.
Στους δρόμους της περιοχής Knightsbridge στο Λονδίνο συναντά κανείς πολύ συχνά πανάκριβα αυτοκίνητα, αξίας πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες τους αρέσκονται στο να επιδεικνύουν τον πλούτο τους, πολλές φορές «διακοσμώντας» τα αυτοκίνητά τους με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Όπως αυτόν που επέλεξε μια 21χρονη Ρωσίδα, η οποία σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην αγγλική πρωτεύουσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline.



Η νεαρή Daria Radionova αποφάσισε να μεταμορφώσει την πολυτελέστατη Mercedes CLS 350 που οδηγεί στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και να την κάνει ακόμη πιο… αστραφτερή… καλύπτοντάς τη ολόκληρη με κρύσταλλα Swarovski.



«Ήθελα να κάνω κάτι μοναδικό, κάτι πολύ ιδιαίτερο. Οι άνθρωποι που έκαναν τη μετατροπή ήρθαν από τη Ρωσία γι’ αυτό το σκοπό και μόνο. Δούλευαν 12 ώρες την ημέρα για δύο μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και περιμένω πώς και πώς να οδηγήσω το αυτοκίνητο και να παρατηρώ τις αντιδράσεις του κόσμου» είπε η ίδια και συνέχισε: «Όλοι θέλουν να το βγάζουν φωτογραφίες. Όταν το πουλήσω θα δώσω τα λεφτά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις».



Αν έχεις λεφτά για ξόδεμα…











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.