Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ξανθός μπέμπης της Αφρικανής μαμάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νικώντας τις πιθανότητες που ήταν μία στο εκατομμύριο η 32χρονη Catherine Howarth από το Milton Keynes γέννησε ένα κατάλευκο μωρό. Όταν πρωτοαντίκρισε τον Jonah, η μητέρα του έκανε ένα βήμα πίσω ξαφνιασμένη. Το μωρό της έμοιαζε να ανήκει σε άλλη φυλή.

Το λευκό του δέρμα, τα πράσινα μάτια του και τα καστανόξανθα μαλλιά του δεν μοιάζει να έχει πολλά κοινά με τη μαμά του.



Ο Jonah γεννήθηκε την 1 Ιουνίου και η μητέρα του ανακαλεί στη μνήμη της τη στιγμή που η μαία έπιασε το μωρό στα χέρια της: «Κοιτούσε μία το μωρό και μία εμένα και δεν πίστευε στα μάτια της».

Σε κάποιες περιπτώσεις τα μωρά ενδέχεται να γεννηθούν λίγο πιο λευκά από το τελικά χρώμα που θα έχουν καθώς μεγαλώνουν αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει στην περίπτωση του Jonah. «Μου λένε ότι θα πρέπει να κουβαλάω ένα υπολειπόμενο γονίδιο αλλά όλοι οι συγγενείς μου είναι από τη Νιγηρία και όσο πίσω κι αν ανατρέξω όλοι ήταν μαύροι.

Το ίδιο έκπληκτος είναι και ο 34χρονος σύζυγός της που εργάζεται ως ιατρικός σύμβουλος. Ο Richard είναι ευτυχισμένος που το μωρό του είναι απόλυτα υγιές. Μάλιστα ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο και πρωτοέπιασε το μωρό στην αγκαλιά του.

Ο Jonah είναι το πρώτο παιδί στην οικογένεια και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσουν και δεύτερο λευκό μωρό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.