Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

'Ετρεξε 53 μαραθώνιους σε 53 μέρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Amy Hughes από τη Βρετανία ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό προκειμένο να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, όταν έμαθε πως η κόρη ενός φίλου της έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Και σίγουρα τα κατέφερε, τρέχοντας 53 μαραθώνιους σε 53 συνεχόμενες ημέρες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Σήμερα, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού στο Μάντσεστερ και έχοντας πετύχει το στόχο της, δήλωσε: "Κατά ένα περίεργο τρόπο είμαι στεναχωρημένη που όλο αυτό τελειώνει".
Η 26χρονη είχε διαβάσει για τον Dean Karnazes, ο οποίος έχει τρέξει 50 μαραθώνιους σε 50 Πολιτείες των ΗΠΑ.





Ξεκίνησε να τρέχει στο Τσέστερ στις 6 Αυγούστου και έτρεχε 42,195 χλμ σε μια διαφορετική πόλη κάθε μέρα. Συνολικά έτρεξε 2233,769472 χλμ και "χάλασε| πέντε ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών.Η μεγαλύτερη πρόκληση για την Amy ήταν η 35η μέρα όταν είχε στομαχόπονο και πέρασε όλη τη νύχτα έχοντας κράμπες στο στομάχι. Όπως ήταν φυσικό την επόμενη μέρα έκανε τον χειρότερο χρόνο της , τρέχοντας τον μαραθώνιο σε 8 ώρες. Ο καλύτερος χρόνος της ήταν στο Κέιμπριτζ: 4 ώρες και 50 λεπτά. Κατά μέσο όρο έτρεξε τους μαραθώνιους σε 5 ώρες και 20 λεπτά.

Η Amy, ελπίζει να συγκεντρώσει 53.000 λίρες για το ίδρυμα Isabelle Lottie που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την πρώιμη διάγνωση των όγκων του εγκεφάλου σε παιδιά και νεαρούς ενηλίκους.

"Ο φιλανθρωπικός αυτός σκοπός είναι μέσα στην καρδιά μου επειδή η κόρη ενός φίλου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και βοηθάει να στηρίξουμε οικογένειες σαν τη δική της" δήλωσε.






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.