Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Εγκυμοσύνη και τέχνη σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρετανίδα ζωγραφίζει τις φουσκωμένες κοιλιές σε μέλλουσες μαμάδες.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ ιδιαίτερη για τις γυναίκες και κάποιες στιγμές και αγχωτική. Οι γιατροί λένε ότι οι μέλλουσες μητέρες πρέπει να βλέπουν χαρούμενες εικόνες, για να έχουν καλή διάθεση. Μια καλλιτέχνιδα από τη Βρετανία λοιπόν, ανέλαβε να βοηθήσει πολλές εξ αυτών να γιορτάσουν με έναν διαφορετικό τρόπο την εγκυμοσύνη τους.

Η 23χρονη Κάρι Πρέστον από την Κορνουάλη ζωγραφίζει εκπληκτικές και διασκεδαστικές εικόνες στις φουσκωμένες κοιλίτσες γυναικών. Μέχρι στιγμής έχει… φιλοτεχνήσει 130, με σχέδια από τη φύση (ζώα και πουλιά) και σκηνές από ταινίες, με την Κάρι να τονίζει ότι «όσο μεγαλύτερη κοιλιά, τόσο καλύτερο καμβά αποτελεί».

Συνδυάζει την τέχνη και την εγκυμοσύνη με ένα δικό της, μοναδικό τρόπο, κάνοντας τις μέλλουσες μητέρες να νιώθουν ξεχωριστές και να μη θέλουν να καλύψουν τις κοιλίτσες τους. Η Πρέστον ξεκίνησε να εξασκεί την συγκεκριμένη τέχνη στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν περίμενε η ίδια παιδί. Περιμένοντας την… άφιξη του μωρού της αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω το πάθος της για την τέχνη. Έτσι πήρε μαθήματα ζωγραφικής και ξεκίνησε.

Δείτε τα έργα της…





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.