Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Το όνομα-γλωσσοδέτης ενός αλλόκοτου Σουηδού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το άλλαξε εφτά φορές για να καταλήξει σε ένα με… 63 λέξεις.

Είναι να απορεί κανείς μερικές φορές με τις επιλογές κάποιων ανθρώπων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας 25χρονος Σουηδός από τη Στοκχόλμη, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει –για ακόμη μια φορά- το όνομα του και να… αποκτήσει ένα που αποτελείται από 63 λέξεις.

Ναι, κι όμως υπάρχει. Το «Kim-Jong Sexy Glorious Beast Divine Dick Father Lovely Iron Man Even Unique Poh Un Winn Charlie Ghora Khaos Mehan Hansa Kimmy Humbero Uno Master Over Dance Shake Bouti Bepop Rocksteady Shredder Kung Ulf Road House Gilgamesh Flap Guy Theo Arse Hole Im Yoda Funky Boy Slam Duck Chuck Jorma Jukka Pekka Ryan Super Air Ooy Rusell Salvador Alfons Molgan Akta Papa Long Nameh Ek» δεν είναι μια αλλόκοτη μεγάλη πρόταση, αλλά το όνομα που επέλεξε ο Αλεξάντερ Εκ.

Μπορεί να είναι γλωσσοδέτης, αλλά μάλλον τον ικανοποιεί κι ας είναι… σιδηρόδρομος. Για εκείνον είναι… απλό, αλλά γι όλους τους υπόλοιπους καθόλου. Μετά από έξι προσπάθειες-αλλαγές –την πρώτη την έκανε σε ηλικία 18 ετών- και εφτά χρόνια κατέληξε σε αυτό. Για να διευκολύνει τον κόσμο όμως, εφόσον ουδείς μπορεί να προφέρει ή να θυμηθεί όλο αυτό διάλεξε ένα υποκοριστικό, μια συντόμευση, ζητώντας σε φίλους και γνωστούς να τον φωνάζουν «Papa Long Nameh».

Ο Σουηδός απέδειξε ξανά πόσο αλλόκοτος είναι όταν φωτογραφήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη με λουκάνικα πέρυσι όταν έκανε την Πέμπτη αλλαγή του ονόματος του σε «Klaus-Heidi Bratwursten Skeet Elk» με στόχο να κερδίσει σε ένα διαγωνισμό που θα του χάριζε μια καλύτερη ζωή στο Βερολίνο.

«Οι γονείς μου μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά (που άλλαξε όνομα) όταν ένα γράμμα ήρθε στο σπίτι με παραλήπτη τον Osama-Bin Ek αντί για τον Αλεξάντερ», λέει ο ίδιος, που το όνομα που είχε επιλέξει παρέπεμπε στον Οσάμα μπιν Λάντεν. Το όνομα που έχει τώρα, ξεκινάει με το «Kim-Jong», παραπέμποντας στον ηγέτη της βόρειας Κορέας.

Την ίδια ώρα, ο νόμος στην Σουηδία επιτρέπει την αλλαγή ονόματος μια φορά δωρεάν και για κάθε άλλη αλλαγή ο πολίτης πρέπει να πληρώσει 109 ευρώ. Κοινώς ο νεαρός έχει δώσει μέχρι τώρα 545 ευρώ μόνο για να αλλάζει ονόματα.



Και εδώ η πλακέτα με το νέο όνομα του... περίεργου Σουηδού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.