Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο οδηγός φορούσε… πάνα και ήταν ατζαμής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπόμπιρας τράκαρε το αμάξι της θείας του και γύρισε να δει καρτούν.

Δεν ήξερε καλά καλά να δέσει… την πάνα του, ήθελε και να σοφάρει. Ο λόγος για έναν μπόμπιρα στις ΗΠΑ, ο οποίος έκανε κάτι απίστευτο.

Πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της θείας του και –άγνωστο πως- οδήγησε το τζιπ για μερικά μέτρα στη συνοικία Μίρτλ Γκρικ του Όρεγκον. Ένας αστυνομικός που βρισκόταν κοντά είδε το πολυτελές τζιπ να… κινείται μόνο του. το αυτοκίνητο σταμάτησε και ο έκπληκτος αστυνομικός αντίκρισε έναν τρίχρονο πιτσιρικά πίσω από το τιμόνι. Τον ρώτησε ποιοι είναι οι γονείς του και ο μικρός τον οδήγησε στο σπίτι τους, όπου βρήκε μόνο τη θεία του.

Η Έιμι Μέιμπερι δεν μπορούσε να καταλάβει πως το παιδί βρήκε τα κλειδιά, λέγοντας πως μάλλον θα τα πήρε όταν εκείνη –που την είχαν αφήσει να τον προσέχει- ήταν στο μπάνιο. Το ίδιο απόγευμα όμως, ο μικρός οδηγός… ξαναχτύπησε. Μπήκε ξανά στο αμάξι και αφού διένυσε πάλι μια μικρή απόσταση έριξε το αμάξι στον τοίχο ενός γειτονικού σπιτιού. Η αστυνομία κλήθηκε και φτάνοντας στο σημείο είπαν ότι είδαν τον πιτσιρικά να βγαίνει αμέριμνος από το αυτοκίνητο, φορώντας μόνο την πάνα του, να πηγαίνει στο σπίτι του και να κάθεται να βλέπει καρτούν στην τηλεόραση σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Η θεία του, μιλώντας στο Fox, επέμενε ότι επρόκειτο για ατύχημα, λέγοντας ότι το σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι είχε κλίση και ότι το παιδί απλώς έβγαλε την ταχύτητα και το αμάξι τσούλησε. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά η οικογένεια μηνύθηκε για αμέλεια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.