Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Έκαναν τρεις απόπειρες αυτοκτονίας σε μια μέρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αρρωστημένο πάθος ενός ζευγαριού από την Κίνα.

Είχαν ένα ερωτικό καυγαδάκι και για να λυθεί η διαφωνία τους έπρεπε να κάνουν πρώτα μια τριπλή απόπειρα αυτοκτονίας. Αφού απέτυχαν… τα βρήκαν και όλα καλά. Και ζουν ευτυχισμένοι, αλλά… κατηγορούμενοι πια, στην πόλη Ζουχάι της Κίνας.

Το πάθος του συγκεκριμένου ζευγαριού μάλλον αρρωστημένο μπορεί να χαρακτηριστεί και απ’ ότι φαίνεται το ίδιο και η αγάπη τους, καθώς θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι δεν μπορούν χώρια. Βέβαια, πρώτα οι δύο Κινέζοι, η 25χρονη Κε Με και ο 26χρονος Λιου Μενγκ τσακώθηκαν γιατί ο τελευταίος βγήκε με τους φίλους του και άργησε να γυρίσει στο σπίτι και έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Έτσι, οι δύο εραστές αποφάσισαν να… παίξουν μια περίεργη εκδοχή του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» χωρίς να πάρουν δηλητήριο όμως.

Αντιθέτως, βρήκαν πολύ πιο… ευφάνταστους τρόπους. Προσπάθησαν να δώσουν τέρμα στις ζωές τους τρεις φορές σε μια μέρα, κόβοντας τις φλέβες τους, ανατινάζοντας το διαμέρισμά τους και πηδώντας από το μπαλκόνι! Απέτυχαν παταγωδώς όμως. Αρχικά, λοιπόν, χρησιμοποίησαν ένα σπασμένο μπουκάλι για να κόψουν τις φλέβες τους, ωστόσο όταν συνειδητοποίησαν πόσο επώδυνο ήταν, αποφάσισαν να ανατινάξουν το διαμέρισμά τους, χρησιμοποιώντας την κουζίνα γκαζιού. Λιγότερο επώδυνο και πιο γρήγορο. Και αφού δεν κατάφεραν ούτε αυτό, σκέφτηκαν να «πάνε» σε κάτι πιο… σίγουρο, πηδώντας από το μπαλκόνι!

«Κρατώντας ο ένας τον άλλο πήγαν να πηδήξουν, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και πιάστηκαν από τα κάγκελα. Η γυναίκα είχε τυλίξει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και κατέληξε να κρέμεται από αυτόν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά του ζευγαριού και κάλεσαν την πυροσβεστική. Παρά τη… δοκιμασία που πέρασαν και τις ποινικές διώξεις που αντιμετωπίζουν πλέον για την προσπάθειά τους να ανατινάξουν διαμέρισμά τους, τα «πιτσουνάκια» δήλωσαν ότι εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.