Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Οχήματα από τους Ολυμπιακούς του 2004 με πάνω από 400.000 χλμ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, δηλαδή διασώστες, οδηγοί, γιατροί, τηλεφωνητές, όλοι όσοι είναι στον δρόμο οκτώ ώρες κάθε ημέρα ή βρίσκονται μέσα στο γραφείο, έχουν μεγάλη ευθύνη και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό.

Εντούτοις, όπως παραδέχεται και ο πρόεδρος της υπηρεσίας, οι ανάγκες είναι μεγάλες και τα προβλήματα στο ΕΚΑΒ γιγαντώνονται καθημερινά...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», τα ασθενοφόρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 «καταρρέουν» από τα πολλά χιλιόμετρα – δεν έχει κανένα κάτω από 400.000, δεν αντικαθίστανται και φυσικά δεν αγοράζονται καινούργια για την απαραίτητη αύξηση του στόλου και την κάλυψη των αναγκών.

«Στην Αττική κυκλοφορούν 75 ασθενοφόρα σε καθεμία από τις 3 βάρδιες. Εάν θέλουμε να έχουμε άμεση ανταπόκριση σε όλα τα επείγοντα περιστατικά θα έπρεπε σε κάθε βάρδια να έχουμε τουλάχιστον 100 ασθενοφόρα» λέει ο κ. Λασκαράτος.

Αυτά όλα, βέβαια, θα πρέπει και να επανδρωθούν.

«Αυτήν τη στιγμή χρειαζόμαστε τουλάχιστον 200 διασώστες σε όλη την Ελλάδα. Αν έρθουν και νέα ασθενοφόρα, θα χρειαστούμε προσωπικό» σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Οι καθυστερήσεις όμως, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν προκαλούνται αποκλειστικά και μόνο από την υπαιτιότητα των υπευθύνων και των αρμοδίων της υπηρεσίας.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και δείτε τον πίνακα με αναλυτικά στοιχεία για το ΕΚΑΒ:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.