Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τη χτύπησαν μέχρι θανάτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επίθεση έξι ανδρών σε 20χρονη κοπέλα στην Κίνα - Βίντεο που σοκάρει.

Χτύπησαν με σιδερολοστό μια γυναίκα μέχρι θανάτου εν μέσω πλήθους κόσμου. Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην επαρχία Ζαογιάν της Ανατολικής Κίνας.

Μια 20χρονη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από έξι άνδρες μέσα σε κατάστημα της αλυσίδας McDonalds και ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διάφορες αιτίες για τις οποίες «προκάλεσαν» το τραγικό συμβάν . Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών οι δράστες προσέγγισαν την νεαρή γυναίκα την ώρα που έτρωγε και ξαφνικά ένας από αυτούς άρχισε να τη χτυπά με σιδερολοστό και δε σταμάτησε ούτε όταν εκείνη βρέθηκε αναίσθητη στο έδαφος.

Οι πελάτες και το προσωπικό του καταστήματος είχαν «παγώσει» και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Πάντως, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης σύμφωνα με την Αστυνομία. Απ’ την άλλη, σύμφωνα με τη Daily News, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κοπέλα δε δέχτηκε το φλερτ του άνδρα που τη χτύπησε και άλλοι ότι οι έξι δράστες ανήκαν σε συμμορία και προσπάθησαν να τη στρατολογήσουν και εκείνη αρνήθηκε. Βάσει της βρετανικής ιστοσελίδας Metro, ο ένας δράστης της ζήτησε το τηλέφωνο της και η κοπέλα δεν θέλησε να του το δώσει.

Το σοκαριστικό βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει μόνο τις στιγμές που ο ένας εκ των έξι ανδρών χτυπά την κοπέλα με τον σιδερολοστό, ενώ εκείνη φωνάζει. Οι έξι άνδρες συνελήφθησαν για φόνο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.