Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Μεθυσμένες φοιτήτριες ξεγυμνώνουν και χτυπούν άστεγο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Τόλμησε» να τους ζητήσει χρήματα - Δείτε τις εικόνες ντροπής.

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες μίας ομάδας μεθυσμένων φοιτητριών που επιτίθενται σε ένα άστεγο στο κέντρο του Cardiff.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άστεγος «έκανε το λάθος» να ζητήσει χρήματα από τις φοιτήτριες. Εκείνες έγιναν έξαλλες και του επιτέθηκαν απαντώντας του «γιατί δεν πας να βρεις μια γ...η δουλειά».

Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Οι φοιτήτριες του κατέβασαν το παντελόνι, τον έσυραν στο δρόμο κι άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο. Τι κι αν εκείνος ούρλιαζε από τον πόνο εκείνες δεν σταματούσαν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Τη συγκεκριμένη μέρα οι φοιτητές των πανεπιστημίων της περιοχής αποφάσισαν να γιορτάσουν το τέλος της εξεταστικής περιόδου κι έτσι είχαν κατακλύσει τα κλαμπ της περιοχής καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο άστεγος κατάφερε να γλυτώσει από τα «νύχια» τους όμως οι εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων καθώς οι σκηνές με νεαρά άτομα να κάνουν εμετούς και να επιδίδονται σε βανδαλισμούς και όργια έχουν γίνει αρκετά συχνές.

Δείτε τις φωτογραφίες










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.