Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Περιπέτεια" για ορειβάτες στο όρος Όθρυς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την περίφημη Νεροσπηλιά στο όρος Όθρυς, επιχείρησε να εξερευνήσει μια παρέα επτά Ισραηλινών, το πρωί της Παρασκευής. Οι τέσσερις από αυτούς βγήκαν το απόγευμα και επέστρεψαν με το ένα αυτοκίνητο σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου διέμεναν.



Μάταια περίμεναν μέχρι το βράδυ και τους υπόλοιπους της ομάδας, καθώς δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Νωρίς το πρωί ενημέρωσαν τις αρχές, εκφράζοντας φόβους για την ζωή των φίλων τους.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν πυροσβέστες από τα Τοπικά Κλιμάκια, Αλμυρού και Στυλίδας, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ από τη Λάρισα και της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Στην επιχείρηση επίσης πήραν μέρος και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού και άλλες ομάδες διάσωσης, που γνωρίζουν την περιοχή και έχουν εμπειρία από παρόμοιες επιχειρήσεις.

Τελικά οι τρεις αγνοούμενοι Ισραηλινοί εντοπίστηκαν, το μεσημέρι, σώοι και αβλαβείς εκτός σπηλιάς σε ένα μονοπάτι του βουνού χωρίς να έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πέρα από την ταλαιπωρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.