Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Λευκή νύχτα" στην Καβάλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Λευκή" ήταν η νύχτα την Παρασκευή στην αγορά της Καβάλας, με ανοιχτά καταστήματα ως τα μεσάνυχτα και παράλληλες δράσεις στο κέντρο της πόλης, μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, την οποία στήριξε ο Δήμος Καβάλας και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και το εγχείρημα κρίθηκε πετυχημένο, σε μια προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, στην αγορά, το οποίο, όμως, σίγουρα δεν οφείλεται στην έλλειψη χρόνου για αγορές.

Ωστόσο, τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ψυχολογία εμπόρων και πελατών, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από εκδηλώσεις που κοστίζουν ελάχιστα, αλλά αποδίδουν σε πολλά επίπεδα. Αυτά που, σίγουρα, γέμισαν ήταν τα καφέ-μπαρ του κέντρου, που είδαν τον τζίρο τους να αυξάνεται, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση και στα εμπορικά καταστήματα τόσο από κατοίκους της Καβάλας, όσο και από τουρίστες που βρέθηκαν στην περιοχή.

Η κεντρική οδός Ομονοίας πεζοδρομήθηκε, η μπάντα του Δήμου έδωσε ρυθμό στη βραδιά, ενώ χορευτικά δρώμενα, ξυλοπόδαροι, "ζωντανά αγάλματα", ζογκλέρ κ.α. έδωσαν σε κάθε γωνιά του κέντρου ξεχωριστό "χρώμα".






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.