Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Διαχειριστής ιστοσελίδας κατήγγειλε βιαιοπραγία από αστυνομικούς στη Χαλκίδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοικητική έρευνα διέταξε η ΕΛ.ΑΣ..

Διοικητική έρευνα διέταξε η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία διαχειριστή ιστοσελίδας της Εύβοιας για βιαιοπραγία σε βάρος του από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, κατήγγειλε στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, έπειτα από ανάρτηση στο blog που διατηρεί, για επίσκεψη στελεχών της Χρυσής Αυγής στην αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας.

«Χτες, πραγματικά έζησα τον τρόμο. Σταμάτησε αιφνιδίως μπροστά ένα περιπολικό της Τροχαίας, μου άνοιξαν την πόρτα, με πήραν, με σύραν σκίζοντας μου το πουκάμισο. Με βάλαν μέσα στο περιπολικό. Κατά τη διάρκεια, μέχρι που… δεν ήξερα πού θα με πάνε, με χτυπούσαν, απειλούσαν για τη Χρυσή Αυγή για το δημοσίευμα που έβγαλα», ακούγεται να λέει ο διαχειριστής μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Θα σε σκοτώσω και γιατί το έβγαλες και θα δεις τι θα πάθεις τώρα, θα σε γ… με αγωγές. Με πάνε στην υπηρεσία της Τροχαίας και εκεί γι’ αρκετή ώρα δεχόμουν χτυπήματα στο πρόσωπο, ο ένας με κρατούσε από τα χέρια, ο άλλος με έπνιγε», συμπλήρωσε ο άντρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν υποβληθεί εκατέρωθεν μηνύσεις και έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.