Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τιμωρήθηκε με ομαδικό βιασμό για εξωσυζυγική σχέση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το παράνομο ζευγάρι θα υποστεί δημόσιο ραβδισμό σύμφωνα με τη σαρία.

Μια χήρα από την Ινδονησία τιμωρήθηκε με ομαδικό βιασμό από οκτώ «εκδικητές», γιατί έκανε δεσμό με έναν παντρεμένο άντρα.

Στο πλαίσιο της τιμωρίας της θα υποβληθεί και σε δημόσιο ραβδισμό, σύμφωνα με τους νόμους της σαρία.

Οι βιαστές της γυναίκας έπιασαν το «παράνομο ζευγάρι», όταν εισέβαλλαν μέσα στο σπίτι της στην επαρχία Banda Aceh της Ινδονησίας, κατηγορώντας τη για «ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις» με τον 40χρονο.

Οι εκδικητές έδεσαν και ξυλοκόπησαν το 40χρονο σύντροφο της γυναίκας -η οποία είναι 25 ετών- και βίασαν ομαδικά την ίδια.

Στη συνέχεια περιέλουσαν και τους δύο με λύματα, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Οι «τιμωροί» έσυραν μετά τη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα, όπου την κατήγγειλαν για παραβίαση των αυστηρών νόμων της σαρία και για εξωσυζυγικό σεξ.

Τρεις από τους τιμωρούς συνελήφθησαν εκείνη τη στιγμή, όταν μαθεύτηκε ότι η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού, ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν.

Οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να τιμωρήσουν τη γυναίκα με δημόσιο ραβδισμό για παράβαση των θρησκευτικών νόμων.

«Η γυναίκα και ο άντρας θα υποστούν δημόσιο ραβδισμό, επειδή παραβίασαν το θρησκευτικό νόμο γύρω από της σεξουαλικές σχέσεις» ανέφερε ο Ibrahim Latif, επικεφαλής του γραφείου της σαρία στην πόλη Langsa, στην εφημερίδα Jakarta Globe.

Ο ίδιος δήλωσε, ότι το γεγονός ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού δε ελήφθη υπόψη για τον καθορισμό της τιμωρίας της για το «θρησκευτικό έγκλημα» που είχε ήδη διαπράξει.

Πρόσθεσε ακόμη, ότι η γυναίκα και ο σύντροφός της παραδέχτηκαν ότι είχαν κάνει κι άλλες φορές σεξ, παρότι ο άντρας αυτός ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα, με την οποία είχε πέντε παιδιά.

Σύμφωνα με το θρησκευτικό νόμο, θα υποστούν εννιά ραβδίσματα ο καθένας.

Οι τρεις συλληφθέντες βιαστές, ανάμεσα στους οποίους είναι και ένα 13χρονο αγόρι, θα υποβάλλονταν επίσης στην ίδια τιμωρία, αν είχαν κατηγορηθεί βάσει των νόμων της σαρία, όμως αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες και θα έρθουν ενώπιον ποινικού δικαστηρίου.

Οι Αρχές αναζητούν τους πέντε «τιμωρούς» που διέφυγαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.