Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αναθάρρησαν για Σουμάχερ και οι πιλότοι της F1

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υποδέχθηκαν με χαμόγελα τα αισιόδοξα μηνύματα.

Καιρό είχαν να έρθουν καλά νέα για την πορεία της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα 96 μέρες από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις και συνεχίζει να δίνει αγώνα για να επανέλθει. Οι πιλότοι της Formula 1, από το Μπαχρέιν όπου βρίσκονται για τον τρίτο αγώνα της σεζόν, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τα αισιόδοξα μηνύματα.



Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον «Σούμι», τόνισε: «Είναι πολύ καλό να ακούμε ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς μια σωστή κατεύθυνση μετά από εβδομάδες που δεν είχαμε κανέναν νέο. Εύχομαι τα καλύτερα στον Μίχαελ και την οικογένειά του. Ελπίζω να έχουμε ακόμη καλύτερα νέα τις επόμενες εβδομάδες».

Ένας ακόμη συμπατριώτης του Γερμανού πρώην πιλότου, ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes), τόνισε: «Μας χαροποιούν ιδιαίτερα τα καλά νέα. Μίχαελ, συνέχισε τον αγώνα σου».

Ο Φελίπε Μάσα (Williams), που «έτρεχε» μαζί με τον Σουμάχερ στη Ferrari, είπε: «Προσεύχομαι κάθε μέρα για τον Μίχαελ και θέλω να τον ξαναδώ κοντά μας. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα όλο και συχνότερα».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.