Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Της επέβαλαν... απαγόρευση εισόδου στα καταστήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπαράζ κλοπών και επιθέσεων από 21χρονη στη Βρετανία.

Απαγόρευση εισόδου «εξέδωσαν» καταστήματα στην πόλη Warndon στην Αγγλία σε βάρος της 21χρονης Keighley Harris, ύστερα από σειρά επιθέσεων σε κατάσταση μέθης και κλοπών εκ μέρους της γυναίκας.

Μέσα σε πέντε εβδομάδες η 21χρονη «χτύπησε» πέντε καταστήματα, απείλησε το προσωπικό, επιτέθηκε σε αστυνομικό, πέταξε ένα βάζο με λουλούδια σε μία βιτρίνα και απείλησε να πυρπολήσει ένα σπίτι!



Σε ένα από τα περιστατικά η Harris περιέφερε έναν συνεργό της σε αναπηρικό καροτσάκι κλέβοντας παιδικά ρούχα και όταν το προσωπικό του καταστήματος τους αντελήφθη, η 21χρονη άρχισε τις απειλές.

Πλέον σε βάρος της ισχύει απαγόρευση εισόδου σε δύο εκπτωτικά πάρκα, δύο κέντρα πώλησης ειδών κήπου και δύο σούπερ μάρκετ στην πόλη Warndon όπου ζει.



Στις κλοπές της περιλαμβάνονται ένα ουίσκι, τρία σεσουάρ μαλλιών, απόπειρα κλοπής αρώματος, κλοπή τριών τηγανιών, παιδικών ρούχων.

Σε βάρος της εκδόθηκε εντολή εγκληματικής αντικοινωνικής συμπεριφοράς (CRASBO). Εάν την παραβιάσει μπορεί , σύμφωνα με τη Daily Mail, να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.