Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Στα "38" ο άνδρας γίνεται σαν τον πατέρα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην ηλικία των 38 ετών κατά μέσο όρο, ο άνδρας γίνεται όπως ο πατέρας του. Αυτό αναφέρεται σε βρετανική έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και στην οποία εντοπίζονται πρόδρομες ενδείξεις που δείχνουν ότι, αυτό ήταν, έχετε πλέον εισέλθει στην κατηγορία των "γέρων".

Το να αποκοιμιέσαι μπροστά στην τηλεόραση και να έχεις μια ορισμένη δική σου θέση, στην οποία ουδείς άλλος έχει δικαίωμα να κάθεται, είναι οι κυρίαρχες ενδείξεις σύμφωνα μ' αυτή τη μελέτη, η οποία έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Gold και βασίζεται στις μαρτυρίες 2.000 ζευγαριών.

Το να κοιτάζεις διαρκώς το θερμοστάτη στο σπίτι ή το να χορεύεις "σαν οικογενειάρχης", δηλαδή άσχημα, κυρίως κάνοντας πως παίζεις ηλεκτρική κιθάρα στον αέρα, είναι επίσης ανάμεσα στις ενδείξεις που θεωρούνται αναμφισβήτητες. Όπως και το να διηγείσαι αποτυχημένα αστεία με τα οποία δεν γελάει κανένας, να μην καταλαβαίνεις τίποτε απ' αυτά που λένε οι νεότεροι και να βρίσκεις πως όλες οι σύγχρονες μουσικές "ακούγονται το ίδιο".

Με το πέρασμα της ηλικίας, η κηπουρική καταλαμβάνει ολοένα και σημαντικότερη θέση. Αν η προοπτική να περάσεις το σαββατοκύριακο στο δωμάτιο που έχεις φτιάξει στο βάθος του κήπου ή κουρεύοντας το γκαζόν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε ναι, έχεις γίνει όπως ο πατέρας σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.