Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Βολές κατά ριπάς» δέχθηκε ο Γυπαράκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έδειξε η νεκροψία.

Το έθιμο των μπαλωθιών στην Κρήτη αποδείχθηκε μοιραίο για τον Γιώργο Γυπαράκη, με τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως να αναφέρουν πως ο άτυχος νέος γαζώθηκε από το όπλο με «βολές κατά ριπάς».

Λεπτομέρειες που σοκάρουν και συγκλονίζουν αποκαλύπτει το cretalive μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη Όπως αναφέρεται η εξέταση έδειξε ότι ο 25χρονος δέχθηκε τέσσερα χτυπήματα από σφαίρες, με τις δύο που τον «βρήκαν» στο μέτωπο και τον τράχηλο να είναι οι μοιραίες. Η τρίτη πέρασε ξυστά από το κεφάλι του ενώ την τέταρτη δέχτηκε στο χέρι.

Ο 40χρονος φίλος του εκλιπόντα ποδοσφαιριστή της Άση Γωνιάς -με τον οποίο γιόρταζαν μαζί το Πάσχα σε αυλή στα Μυριοκέφαλα- πυροβόλησε τουλάχιστον 5 ή 6 φορές, όπως αναφέρει το cretalive. Μάλιστα σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, το όπλο φέρεται, πιθανότατα από λάθος του κατόχου του, να βρισκόταν όχι στη θέση «βολή κατα βολή», ώστε μετά τον κάθε πυροβολισμό να χρειάζεται να οπλίζεται ξανά το πιστόλι, αλλά στη θέση «βολή κατά ριπάς», γεγονός που σημαίνει ότι με μία κίνηση, το όπλο αρχίζει να πυροβολεί συνεχόμενα...



Στο μεταξύ, στο εν λόγω «γλέντι» τραυματίστηκε και ένας 23χρονος ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο μάτι. Την ίδια ώρα, ο 40χρονος που έχει συλληφθεί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία και θα απολογηθεί την Παρασκευή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.