Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

«Θελήματα», η υπηρεσία που σας λύνει τα χέρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πληρωμές λογαριασμών, ψώνια στο σούπερ μάρκετ και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες από 5 ευρώ.

Φανταζόσασταν ποτέ ότι με 5 ευρώ θα μπορούσατε να στείλετε άλλον να πραγματοποιήσει τα ψώνια του σπιτιού και να σας τα φέρει στο χώρο σας, να πάει βόλτα τον σκύλο σας για κούρεμα και καλλωπισμό, να πληρώσει για εσάς τους λογαριασμούς σας ή να παρουσιαστεί αντί υμών σε δημόσιες υπηρεσίες και να «τρέξει» τις όποιες εκκρεμότητές σας;

Τα «Θελήματα», λοιπόν, είναι μια καινοτόμα και πρωτότυπη ιδέα, που σας λύνει τα χέρια. Ο Αλέξανδρος Μαζαράκης και ο Γιώργος Μαρμαρινός έστησαν την εταιρεία θελημάτων με σκοπό να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε ιδιώτη ή επιχείρηση, εξοικονομώντας τους πολύτιμο χρόνο από τις καθημερινές υποχρεώσεις τους, απαλλάσσοντάς τους από την ταλαιπωρία της αναμονής στις ουρές των δημόσιων υπηρεσιών και καταστημάτων, δίνοντάς τους την ευκαιρία αποφυγής του μποτιλιαρίσματος της κυκλοφοριακής κίνησης. Και τα κατάφεραν.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες τους σας λύνουν τα χέρια εύκολα και γρήγορα με ένα μόλις τηλεφώνημα. Εσείς παραγγέλνετε από mini market, φαρμακείο, κάβα, κρεοπωλείο, μανάβικο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, φωτογραφείο ακόμη και pet shop αυτό που θέλετε και τα «Θελήματα» τα φέρνουν στο χώρο σας μέσα σε 15-35 λεπτά.

Επιπλέον, τα «Θελήματα» παρέχουν μεταφορά φακέλων, βιβλίων από και προς το λογιστή σας, αποστολή λουλουδιών και δώρων σε αγαπημένα σας πρόσωπα κ.α. καθώς και vip υπηρεσίες όπως ενοικίαση οχήματος με οδηγό για ξενάγηση, ναυλώσεις τζετ, ενοικιάσεις ελικοπτέρων και σκαφών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρονοενοικίασης θεληματία ο οποίος θα αναλαμβάνει αποκλειστικά τις δικές σας δουλειές.

Το εύρος περιοχών όπου προσφέρεται η υπηρεσία πιάνει όλα τα νότια προάστια της Αττικής, Πειραιάς, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος- Καλαμάκι, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Καβούρι και Βουλιαγμένη, ενώ πολύ σύντομα θα διατίθεται και για περιοχές του κέντρου και την υπόλοιπη Αττική.

Tip: Αν ζητήσετε να σας πραγματοποιήσουν 5 θελήματα, έχετε δώρο από την εταιρεία ακόμη ένα!

Info
Ποσειδώνος 4
Τηλ. +30 210 9888202
info@thelimata.tv
www.thelimata.tv
www.facebook.com/thelimataTV

Δευτέρα- Παρασκευή: 09.00-21.00, Σάββατο- Κυριακή: 09.00-18.00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.