Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τρώει μόνο πίτσα εδώ και 25 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

O Dan δεν ακούει με τίποτα αυτούς που λένε ότι το πρόχειρο φαγητό σκοτώνει! Ο 38χρονος από το Μέριλαντ εδώ και 25 χρόνια τρέφεται αποκλειστικά με πίτσα. Και δεν μιλάμε βέβαια για ένα κομμάτι τη μέρα αλλά για μια ολόκληρη πίτσα 14 κομματιών.



Και μάλιστα την προτιμά μόνο με ντομάτα και τυρί, άντε και λίγη ρίγανη για περισσότερο άρωμα και νοστιμιά. Αν και οι γιατροί πολλές φορές τον έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους της διατροφής που ακολουθεί, ο ίδιος παραμένει λεπτός, καθώς ο μεταβολισμός του είναι άριστος, ενώ η χοληστερίνη του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και όλες οι άλλες εξετάσεις τις οποίες κάνει συχνά είναι πεντακάθαρες.



«Δεν μου αρέσει το κρέας ούτε τα λαχανικά. Λατρεύω το ψωμί και το τυρί και σκέφτηκα να κάνω αυτόν το συνδυασμό. Έχω εθιστεί πλέον στην πίτσα και προσπαθώ να κάνω εναλλαγές στο ψωμί και στο είδος του τυριού. Φτιάχνω και μόνος μου αν και συνήθως τρώω σε εστιατόριο», λέει ο ίδιος ελπίζοντας να παραμείνει υγιής για πολύ καιρό ακόμα και ν' απολαμβάνει τις πίτσες του!




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.