Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σκότωνε σκύλους για να πουλήσει το κρέας τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο συνταξιούχος φέρεται ότι πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Ένας Κορεάτης που ζει στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής κατηγορήθηκε ότι σκότωνε τα σκυλιά των γειτόνων του και στη συνέχεια πουλούσε το κρέας τους σε τοπικό σουπερμάρκετ.

Ο 70χρονος άντρας, σύμφωνα με τη MailOnline, φέρεται ότι άρπαζε τα κατοικίδια της γειτονιάς όπου ζούσε, τα τάιζε για να τα παχύνει και στη συνέχεια τα αποκεφάλιζε και τα τεμάχιζε, πουλώντας το κρέας τους σε κατάστημα ομοεθνών του.
Η αστυνομία τον ανέκρινε όταν μια γειτόνισσα άρχισε να τον υποψιάζεται μετά την εξαφάνιση δύο σκυλιών της από την περιοχή Florencio Varela την περασμένη Τρίτη.

Οι αξιωματικοί βρήκαν τα πτώματα δύο σκυλιών, τα οποία «όδευαν» προς το σουπερμάρκετ καθώς επίσης και ένα κουτάβι που είχε σκοτωθεί πρόσφατα και το οποίο κρεμόταν από ένα τσιγγέλι.

Ο ηλικιωμένος άντρας συνελήφθη, όμως αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά με την αστυνομία να δηλώνει ότι δεν είχε διαπράξει ποινικό αδίκημα, καθώς σύμφωνα με τους νόμους της Αργεντινής οι πράξεις του συνιστούσαν απλά διοικητική παράβαση, προσθέτει το δημοσίευμα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ωστόσο, ανέφερε ότι ο 70χρονος πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Οι Αρχές ερευνούν τώρα αν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος όντως είχαν πουλήσει το κρέας των σκύλων για… μοσχαρίσιο στους πελάτες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.