Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ξέσπασε η μάνα του Παπαγεωργίου: «Πού κρύβουν το παιδί μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξέσπασε στο δικαστήριο η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνοι! Που έχετε κρύψει τον Μάριο»; Με το ερώτημα που επί δεκαεπτά μήνες βασανίζει την οικογένειά τους –και την οργή που το συνοδεύει- υποδέχτηκαν δεκάδες συγγενείς και φίλοι του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς και απλοί πολίτες τους οκτώ κατηγορουμένους που πέρασαν χθες το κατώφλι του Β’ Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προκειμένου να δικαστούν για την εξαφάνιση του 26χρονου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Espresso, η ατμόσφαιρα έξω από τη δικαστική αίθουσα μύριζε μπαρούτι, με το συγκεντρωμένο πλήθος, που κρατούσε πανό με συνθήματα, να επιτίθεται φραστικά στη «συμμορία των οκτώ» την ώρα που έμπαινε στα δικαστήρια.


Με τη συνδρομή των αστυνομικών τα πνεύματα ηρέμησαν και λίγη ώρα αργότερα οι κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο, ώστε να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Αρπαγή, απόπειρα εκβίασης, συνέργεια σε αυτές και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης βαρύνουν κατά περίπτωση τους οκτώ, ενώ ο 71χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας Πέτρος Μιχαλεάκος αντιμετωπίζει ακόμη την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Από τους οκτώ μόνο, μόνο ο 71χρονος κι ένα ακόμα άτομο παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων. Τα ίχνη του 26χρονου Μάριου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, όπου βρέθηκε εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητό του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.