Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ελπίζει η οικογένεια Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Σουμάχερ τονίζει ότι συνεχίζει να ελπίζει σε ανάρρωση του Μίχαελ, ο οποίος παραμένει σε κώμα εδώ και 46 ημέρες.



Με το «σταγονόμετρο» συνεχίζει να υπάρχει πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Από την πρώτη μέρα οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν και οι περισσότερες εξ αυτών αποδείχτηκαν εντελώς ψευδείς, όπως άλλωστε και η τελευταία που έκανε λόγο για πνευμονία.

Πάντως σε ανακοίνωση της οικογένειας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, τονίζεται πως δεν υπάρχει η διάθεση να συζητηθούν ιατρικές λεπτομέρειες και επαναλαμβάνει πως υπάρχει πίστη ότι ο Μίχαελ θα καταφέρει σύντομα να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Μίχαελ θα ήθελε να ευχαριστήσει ξανά για τη συνεχή στήριξη ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Οι ευχές σας βοηθούν την οικογένεια αλλά και τον Μίχαελ ο οποίος είναι ακόμα στο στάδιο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε ότι το στάδιο της αποκατάστασης μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα από τη μια μέρα στην άλλη. Η οικογένεια ζητά κατανόηση για το γεγονός ότι δεν θέλει να συζητήσει τις ιατρικές λεπτομέρειες καθώς επιθυμεί να προφυλάξει τον Μίχαελ. Η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Μίχαελ θα αναρρώσει πλήρως και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Το σημαντικό δεν είναι το πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό, αλλά το ότι η διαδικασία συνεχίζεται με σταθερούς και ελεγχόμενους ρυθμούς. Όπως αποσαφηνίσαμε από το ξεκίνημα θα συνεχίσουμε να γνωστοποιούμε σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του Μίχαελ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.