Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της ήταν... παντρεμένος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ζωή τους θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από παραμύθι, μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψε ότι ο επί 15 χρόνια σύζυγός της ήταν… παντρεμένος.

Η Kristen Evans όταν ήταν 17 ετών γνώρισε τον Aman. Έπειτα από 15 χρόνια γνωριμίας το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί και ο λόγος της καθυστέρησης του γάμου ήταν ότι ο Aman ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δύο παιδιά. Όταν είπε στην Kristen ότι χώρισε με την γυναίκα του, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη φυσικά δέχθηκε.



Το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο, μέχρι τη στιγμή που μία αποκάλυψη τα ανέτρεψε όλα. Η Kristen ανακάλυψε ότι ο άνδρας της ζούσε διπλή ζωή. Όχι μόνο δεν είχε χωρίσει με την γυναίκα του, αλλά συνέχισε να την βλέπει και μετά τον γάμο του με την Kristen. Μάλιστα, η ίδια διαπίστωσε πως ο άνδρας της είχε έξι παιδιά, τα τέσσερα από αυτά τα απέκτησε με την άλλη γυναίκα ενώ ήταν παντρεμένος μαζί της.



«Τη στιγμή που τα ανακάλυψα όλα, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Ήμουν κλειδωμένη για ώρες στο δωμάτιό μου και έκλαιγα ασταμάτητα. Ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί», είπε η Kristen στην dailymail.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.