Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Σκευάσματα στο κοινωνικό φαρμακείο Πάτρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επόμενος στόχος η λειτουργία κοινωνικού μαγειρείου.

Διακόσια δώδεκα φαρμακευτικά σκευάσματα, εκ των οποίων ορισμένα σημαντικής αξίας, ήταν το αποτέλεσμα της συλλογής που έκανε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Γηροκομείου, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013.

Κατά την εκδήλωση αυτή συνελέγησαν δύο ημιφορτηγά πλήρη τροφίμων και ένα χαρτοκιβώτιο φάρμακα, εκ των οποίων τα μεν τρόφιμα διαμοιράστηκαν σε οικογένειες που είχαν άμεση ανάγκη, τα δε φάρμακα, αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πρωτοβουλίας τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Πατρέων και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας για να διατεθούν όπου πρέπει.

Προς τον σκοπό αυτό το Σάββατο έγινε η μεταφορά τους στην πλ. Εργατικών Πολυκατοικιών Νέου Δρόμου, όπου στεγάζεται η υπηρεσία του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε και το Κοινωνικό Ιατρείο που στεγάζεται παραπλεύρως.

Η δράση για συλλογή τροφίμων και φαρμάκων συνεχίζεται και τα μέλη της Επιτροπής σκοπεύουν στην λειτουργία κοινωνικού μαγειρείου στην Άνω Πόλη, γι’ αυτό παρακαλούν όποιος πολίτης έχει στεγασμένο ελεύθερο χώρο, που μπορεί να τον διαθέσει, θα συμβάλλει ώστε το υπάρχον συνεργείο μαγειρέματος και διάθεσης του φαγητού να στεγάσει τις δραστηριότητές του, όσο διαρκεί η οικονομική κρίση που πλήττει ιδιαίτερα τα λαϊκά στρώματα, λόγω του μνημονίου.


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.