Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Σκότωσε τον 3χρονο γιο της;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την μητέρα του 3χρονου Mikaeel Kular κατηγορούν οι αρχές ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. Η γυναίκα παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τον φόνο του μικρού παιδιού και εξετάστηκε κεκλεισμένων των θυρών στο δικαστήριο του Εδιμβούργου. Χρησιμοποίησε το όνομα του συζύγου της που είναι Adekoya και δεν έκανε καμία δήλωση. Στη συνέχεια προφυλακίστηκε ενώ η επόμενη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 28 Ιανουαρίου.



Την περασμένη Τετάρτη το βράδυ ο Mikaeel δηλώθηκε αγνοούμενος από την ίδια. Αμέσως μια τεράστια εκστρατεία ανεύρεσης του παιδιού ξεκίνησε στην οποία πήραν μέρος περισσότεροι από 200 εθελοντές. Τελικά, δύο ημέρες μετά, την Παρασκευή, το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε να κείτεται κοντά στο σπίτι που έμεναν παλιότερα, 30 μίλια από το Εδιμβούργο.

Το Σάββατο το βράδυ εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα για να προσευχηθούν για τον μικρό που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.



Η 33χρονη Rosie, η μητέρα του μικρού Mikaeel, αφού ανακρίθηκε για περισσότερες από 24 ώρες, συνελήφθη. Εκτός από τον Mikaeel, η Rosie έχει τέσσερα ακόμα παιδιά και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς είδε τον μικρό για τελευταία φορά όταν τον έβαλε για ύπνο την Τετάρτη το βράδυ, στις 9 ακριβώς.

‘Έξω από το σπίτι του μικρού, δεκάδες γείτονες και φίλοι αφήνουν παιχνίδια και κεριά, ένας τελευταίος φόρος τιμής στον μικρό Mikaeel. Οι έρευνες συνεχίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.