Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ο 8χρονος που κοιμάται... ανεξέλεγκτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 8χρονος Harrison Kershaw ήταν ένα ευτυχισμένο παιδί που όπως όλοι οι συνομήλικοι του λάτρευε το ποδόσφαιρο. Πριν από τρία χρόνια όμως διεγνώσθη με μια πολύ περίεργη και σπάνια ασθένεια. Πρόκειται για μια διαταραχή του ύπνου που εμφανίστηκε μετά από ένα εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων.

Ο Harrison πάσχει από ναρκοληψία και καταπληξία , που σημαίνει ότι μπορεί να πέσει σε ύπνο μέχρι και επτά φορές την ημέρα χωρίς καμία προειδοποίηση.



Η μητέρα του Leanne, λέει ότι μετά το εμβόλιο το παιδί της είναι αγνώριστο. « Ένα μήνα μετά το εμβόλιο παρατήρησα ότι άρχισε να κοιμάται πολύ περισσότερο μέσα στην ημέρα. Τώρα έχει διπλασιάσει το βάρος του αφού είναι πολύ δύσκολο πλέον να αθλείται όπως στο παρελθόν». Ο μικρός στο σχολείο κάθεται σε μια ειδική αναπηρική καρέκλα γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποκοιμηθεί! Κι όταν ξυπνά, αντί να είναι ξεκούραστος και κεφάτος ο Harrison όπως και όσοι πάσχουν από αυτή την παράξενη ασθένεια, νιώθουν σαν να μην έχουν κοιμηθεί για 72 ώρες… «Αισθάνεται συνέχεια κουρασμένος και γκρινιάρης» λέει η μητέρα του.



Η καθημερινότητα του μικρού είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού μπορεί να καταρρεύσει ακόμα κι όταν τρώει και να πνιγεί ή ενώ περπατάει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.