Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Κατσαρίδα 2 εκατοστών βρήκε καταφύγιο στο αυτί ενός άντρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έκπληκτοι οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν το έντομο.

Ένας άντρας από την Αυστραλία κατέληξε σε νοσοκομείο προκειμένου οι γιατροί να του αφαιρέσουν μια μεγάλη κατσαρίδα που είχε τρυπώσει στο αυτί του. Μάλιστα, είχε επιχειρήσει και ο ίδιος να την αφαιρέσει με τη βοήθεια… μιας ηλεκτρικής σκούπας!

Η περιπέτεια του Hendrik Helmer ξεκίνησε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν ξύπνησε από ένα έντονο πόνο στο δεξί του αυτί.

«Ήλπιζα ότι δεν ήταν μια δηλητηριώδης αράχνης, ήλπιζα ότι δεν με δάγκωσε», δήλωσε για να προσθέσει κατόπιν πως ο πόνος χειροτέρεψε όταν προσπάθησε να ρουφήξει το έντομο με μια ηλεκτρική σκούπα πριν ρίξει νερό στο αυτί του.

«Ό,τι και αν ήταν στο αυτί μου, δεν του άρεσε καθόλου», δήλωσε στο αυστραλιανό ABC.

Όταν τελικά ο πόνος έγινε ανυπόφορος, ο συγκάτοικός τους τον μετέφερε στο νοσοκομείο Royal Darwin στο Ντάργουιν της Αυστραλίας. Εκεί οι γιατροί του έριξαν λάδι στο ακουστικό κανάλι. Με τον τρόπο αυτό, ανάγκασαν την κατσαρίδα μήκους 2 εκατοστών να συρθεί βαθύτερα, πριν τελικά πεθάνει.

Τελικά οι γιατροί χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι έπιασαν το έντομο και το αφαίρεσαν από το αυτί του άτυχου άντρα. «Είπαν ότι ποτέ δεν είχαν βγάλει ένα έντομο αυτού του μεγέθους από το αυτί κάποιου», δήλωσε ο Hendrik Helmer.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.