Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινή προσφορά αγάπης στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βασικά είδη διατροφής σε φτωχούς και άνεργους.

Οκτακόσια δέματα αγάπης ετοίμασε και διένειμε η τοπική Εκκλησία σε φτωχούς, άνεργους και πολυμελείς οικογένειες στην Ιεράπετρα και τη Σητεία για τα Χριστούγεννα.

Ειδικότερα από το Κοινωφελές Εκκλησιαστικό Ίδρυμα «Παναγία Ακρωτηριανή» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας αγοράστηκαν 4,5 τόνοι βασικών ειδών διατροφής (τυρί γραβιέρα Κρήτης, ρύζι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, γάλα) και προσφέρθηκαν σε 600 οικογένειες που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση, όπως είναι οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι, κ.ά.

Επίσης από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας παρελήφθησαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης, 2.706 κιλά μακαρόνια, 881 τεμάχια τυρί γραβιέρα και 531 τεμάχια τυρί φέτα, τα οποία διανεμήθηκαν σε 165 οικογένειες της Μητροπολιτικής περιφέρειας, που έχουν καταγραφεί στους δικαιούχους των προγραμμάτων δωρεάν διανομής τροφίμων για τους απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλα τα παραπάνω τρόφιμα, καθώς και άλλα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, όπως κρέας και λάδι, που πρόσθεσαν οι κατά τόπους Ενορίες της Ι. Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, θα φτάσουν μέσω των Εφημερίων σε όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με το flashnews.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.