Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σκότωσε συνάδελφο γιατί του πέταξε το φαγητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ποινή ισόβιας κάθειρξης κινδυνεύει ένας Βιετναμέζος που ζει στις ΗΠΑ, καθώς δολοφόνησε έναν συνάδελφό του και τραυμάτισε σοβαρά έναν ακόμα, επειδή του πέταξαν κατά λάθος το φαγητό.

Ο Χουνγκ Ενγκουέν εργαζόταν σε ένα κουρείο και είχε συχνά έντονες διαμάχες με τους δύο συναδέλφους του. Αυτό, όπώς προκύπτει, συνέβαινε γιατί γινόταν αντικείμενο χλεύης, γεγονός που του είχε δημιουργήσει πρόβλημα και πολλά νεύρα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο μυαλό του, ήρθε από ένα φαινομενικά ασήμαντο περιστατικό. Χωρίς να το θέλουν, οι συνάδελφοι του Ενγκουέν πέταξαν το φαγητό του από το ψυγείο. Ο 46χρονος Βιετναμέζος είχε προφανώς μαζέψει πολλά στο μυαλό του και αποφάσισε να παρει εκδίκηση.

Το σχέδιό του «χάλασε» προς το παρόν η απόλυσή του. Λίγο καιρό αργότερα, ωστόσο, επισκέφθηκε το κουρείο προφασιζόμενος ότι χρειάζεται κάποια χαρτιά. Κρατούσε μαζί του και όπλο και μόλις αντίκρισε τους δύο άνδρες που του είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα, άρχισε να τους πυροβολεί. Ο ένας δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη και πέθανε, ο δεύτερος τη γλίτωσε γιατί τραυματίστηκε στη γάμπα. Ο Ενγκουέν παραδόθηκε την ίδια ημέρα. Πρόκειται για μια από τις περιπτώσεις του λεγόμενου «bullying» με άκρως δυσάρεστο τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.